tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Menikin jo tiistain puolelle...

Noh, hyvää huomenta! :)

Kuuntelen tässä juuri Fedde LeGrandin "Put Your Hands Up For Detroit" -kappaletta. Hemmetin hyvä ja iskevä. Hyvistä biiseistä puheenollen, kuulin tuossa yhtenä päivänä Kerkko Koskisen kappaleen "Sateentekijä". Hieno! "Saa taivas palaa, minä en, aion olla onnellinen..." Jaaha, tuo Detroit-biisi loppuikin juuri. Nyt vaihdoin Black Eyed Peasiin. "Where Is The Love?"

Sunnuntai-iltana meni kone sekaisin. Onneksi kätevänä miehenä korjasin ongelman. :) Päättelin ongelman johtuvan kahden eri virustorjuntaohjelman välisistä ristiriidoista, koska kone "paukahti" juuri toisen asennuksen jälkeen. Menin sitten eilen aamulla vikasietotilaan ja poistin ohjelman. Kone vörkki taas. Mutta olen tässä huomannut, että tuo nykyinen torjuntaohjelma ei löydä koneelta mitään, vaikka ilmaiset, luotettavat nettiskanneritkin löytää kolmisenkymmentä mainosohjelmaa yms. Täyttä sontaa. En kyllä taidaa uusia tuon lisenssiä. Kasperskyn ohjelma vaikuttaa pätevältä. Voisi melkein siirtyä siihen sen jälkeen, kun tuo nykyinen vetää viimeiset henkäyksensä.

Kohta on aika painua pehkuihin. Voisi taas pitkästä aikaa ruveta panostamaan selkounien näkemiseen. Nyt kun noista YO-kirjotuksista pääsee eroon, niin voisi olla hyvä sauma. Ne antavat unille uutta potkua!

Näkyilemisiin ja kuulumisiin! :) Ja hyvää yötä!

Ei kommentteja: