tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Laatusarjat kunniaan!

Katsoin tuossa ohjelmaa Kreisi kynäniekka. Siinä oli tällä kertaa viittaus Suomeen! Jea! Siinä oli myös seuraava loistava verbaalinen vitsi:

"Tervonen, what a weird name!"
"Finnish."
"I'm done."

On se hienoa, kun amerikkalaisissa sarjoissa puhutaan Suomesta tai jostain asiasta, joka itseä kiinnostaa. Hyvänä esimerkkinä voisi mainita sarjan Ed, jossa eräässä jaksossa erään keskeisen henkilön perheeseen tuli suomalainen vaihto-oppilas. Poika oli tosin nimeltään Gunther, eikä ollut yhtään uskottava. Mutta pääasia, että Suomi nousi esille. Toisessa jaksossa päähenkilö Edward J. Stevens tutustui selkouniin ja viettikin paljon aikaa unessa. Kyseinen jakso oli ehkäpä sarjan paras, epäilemättä senkin takia, että selkounet olivat tuolla hetkellä suuressa asemassa elämässäni. Laatusarjoja lisää!!

Tänään kai täytyy vääntäytyä kuntosalille seitsemän, kahdeksan tienoilla... Pitäisi aloittaa kuntokuuri ja tehdä viikoittainen ohjelma itselle. Se vasta olisi jotain!

Illalla tulee telkusta Kadotettu. Viime jaksoakaan en ole vielä katsonut, vaikka nauha on jo viikon odottanut kasettipesässä. Täytyy ennen salille lähtöä katsoa se ja nauhoittaa tämäniltainen jakso sen päälle. Sitten onkin taas päivä ehkä pulkassa.

See ya!

Ei kommentteja: